Híreink és az aktuális (vagy a közelmúltban lejárt) akcióink

Kellemes Ünnepeket! 2013.12.17

Sikeres évet zár a Domainsector Kft. Számos különleges és egyedi megoldást tudtunk biztosítani megrendelőinknek, akik elégedetten nyilatkoztak munkákról.

Bizalmukat ezúton is szeretnénk megköszönni!

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket hogy irodánk 2013. december 20 és 2014. január 6 között zárva tart, azonban telefonos ügyfélszolgálatunk elérhető lesz az ünnepek alatt is.

Kellemes ünnepeket kívánunk minden Ügyfelünknek!

 


2011 márciusától új híreinket - itt találja 2011.03.10

2011 márciusától a SMARTSECTOR új és friss híreit itt találja

http://www.smartsector.hu


Új irodába költözünk 2011.01.03

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Smartsector kft. 2011. március 1-től új, saját irodába költözik. Új címünk 1087. Budapest Kerepesi út 1. ( 4. em. 36. szám).
A Kazinczy utcai telephelyünk megszűnésével egyéb elérhetőségink nem változnak.
Telefon: +36.20 340 3333
Fax: +36.1 210 3208
Email: info@smartsector.hu
Postacím: 1390 Budapest, Postafiók: 174.


Biztonsági mentés 2010.12.20

Új szolgáltatás!
Tárolja biztonsági mentéseit nálunk!

Elindult a http://www.biztonsagimentes.hu/ oldalunk, ahol a Magyarország egyik legolcsóbb biztonsági mentés szolgáltatásának részletes bemutatását ismertetjük. Tekintse meg oldalunkat!


Új tárhely csomagok a Smartsectornál 2010.07.12

Odanet néven új tárhely csomagokat állítottunk össze. Olcsó rugalmas és bővíthető! Igazodik a piaci árakhoz, és az általános felhasználói igényekhez. Domainnév regisztráció vagy átregisztráció esetén fantasztikus kedvezmények. Megbízható és olcsó. Állandó ügyfélszolgálat!

Tekintse meg árainkat és csomagjainkat!

Rendeljen ONLINE!


HTTPS - SSL szolgáltatás 2010.06.14

Igény esetén Smart4 és Smart5 csomagunkhoz HTTPS - SSL szolgáltatást biztosítunk. Részletkről érdeklödjön ügyfélszolgálatunknál.


Jeckel Ferenc festőművész honlapja 2010.05.26

Jeckel Ferenc festőművész 1950 május 1-én született Budapesten. Smartsector Kft. támogatásával elkészült honlapja. Tekintsék meg csodás festményeit, rajzait.


MIMÓZA a Beteg Gyermekekért Alapítvány 2010.04.27

Cégünk szakmai és anyagi támogatásával elkészűlt a MIMÓZA a Beteg Gyermekekért Alapítvány honalpja

A súlyosan és tartósan fogyatékos gyermekek, valamint a daganatos és leukémiás betegségben szenvedő gyermekek támogatása, életminőségük javításában, gyógykezelésükben, illetőleg az egészségügyi rehabiltációs tevékenységben való közreműködés mind technikai, mind anyagi segítségnyújtással, anyagi és egyéb segítségnyújtás a családvédelem területén, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, segítése.


Maraton - a Társadalmi felelősség jegyében 2010.04.05

Nagyon kevés az olyan ismert pozitív minta, amikor valaki az állami ellátórendszeren belül – ha úgy tetszik „rendes” úton – úgy kap új szervet, hogy az hetekkel, hónapokkal a különben elkerülhetetlenül bekövetkező halál előtt következik be, és az érintett a talán legkritikusabb időszakot, a műtétet követő esztendőt egyre javuló állapotban éri meg. Ehhez az odaadó és felkészült orvosokon és a megfelelően felszerelt és finanszírozott intézményeken kívül elengedhetetlen az is, hogy a beteg mintaadó módon viselje a megpróbáltatásokat, akarja és tegyen hozzá a maga részét a felépüléshez.

Böröcz Sándor 52 éves bábolnai kamionsofőr, foglalkozás közben szerzett májfertőzése miatt került olyan súlyos állapotba, hogy csak a májtranszplantáció menthette meg az életét. Több éves előzetes orvosi kezelés, majd várólista után 2008. nyarán kapott új májat. 2009 januárjában térhetett haza. Azóta hallatlan akaraterővel és kitartással dolgozik azon, hogy leszázalékolt nyugdíjas státusából ismét munkaképessé válhasson. Saját „edzéstervet dolgozott ki, és a rendszeres felülvizsgálatok olyan eredményt mutattak, hogy ennek a tervnek a megvalósulása mostanra lehetségesnek látszik. A rehabilitációt irányító orvosok szakmai konferenciákon, publikációkban példaként hivatkoztak hozzáállására, majd amikor Böröcz Sándor azt vette a fejébe, hogy elindul a Bécs-Pozsony-Budapest jubilemi szupermaratonihoz kapcsolódó nemzetközi kerékpáros túrán (lásd. csatolt melléklet), akkor nem lebeszélték, de külön felkészítő programot dolgoztak ki számára.

Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete
Bankszámla szám: 11648000-04666700-48000003. Erstebank, csepeli fiók.
Nyilvántartási szám (a közhasznúságot is jelzi): 8494 (Fővárosi Bíróság) kelt: 1999. április Adószám: 18236868-1-43 (erre lehet 1%-ot is küldeni)
Elnök: Tari Tamás +36/309246741 (Böröcz Sándor: +36/30/317-5281)


StartUP üzleti underground konferencia 2010.03.31

III. StartUP üzleti underground konferencia

A SMARTSECTOR Kft. is támogatta a III. StartUP üzleti underground konferenciát.

A StartUP üzleti underground konferencia egy önszerveződő üzleti konferencia, amely immár harmadszor kerül megrendezésre Budapesten. Célja, hogy a technológiai és internetes cégek még sikeresebbek lehessenek, új üzleti modellt valósíthassanak meg és fejlődésükhöz kockázati tőkét vonhassanak be. A non-profit rendezvény további célja, hogy itthon több, nemzetközileg is eredményes startup legyen. A konferencia ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Helyszín:
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1051 Budapest, Szent István tér 15. (Bazilika mellett)
http://mkvm.hu/index.php?p=teremberlet&m=szolg

Támogatók

Ilyen volt:

 

Streaming .TV shows by Ustream

Program:

9.30 - 10.00 Konferencia nyitás, érkezés

10.00 - 10.45 keynote téma: "Cégérték és tőkebevonás"
Előadők: Halácsy Péter " (Prezi.com) majd Fehér Gyula (Ustream TV)

10.45 - 12.15 StartUP-ok versenye:
Két blokkban 4-4 db StartUP nyolc-nyolc percben prezentál "A legígéretesebb ICT StartUP díjért"
A prezentáló startup-okat az Innostart által szervezett befektetői zsűri előminősítette és válogatta a programba.
Prezentálók: 3dvalóságvilág.hu, Akcióguru.hu, Mobil Hozzáférésű Szolgáltatás, Mobil in The Sport, Maptimer.com, Otthonrol.hu, WebCam Laboratory, WildFire

12.15 - 12.45 Összefoglaló értékelés és díjátadás. Értékelnek Dr. Makra Zsolt (Innostart) vezetésével a felkért zsűri tagjai :
Baranyai Gábor ügyvezető (QualyPlan), Berecz József ügyvezető igazgató (DBH Investment), Gerő Viktor ügyvezető (Vatera), Halász Iván partner (Finext Startup), Siklósi Zoltán ügyvezető (Invescom)

12.45 - 13.30 Ebédszünet. Ingyen pizzával és ‘becsület' kasszás italfogasztással.

13.30 - 13.50 Délutáni keynote téma: "Befektető keresés egy start-up szemével"
Előadó: Csikos Péter András, Gravity R&D ügyvezetője. A magyar és amerikai kockázati tőkebefektetők által finanszírozott vállalkozás ajánlórendszerek fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik, az ajánlórendszerek hatékonyságának mérésére rendezett nemzetközi verseny, a Netflix díj második helyezettje, a European Venture Contest 25-ös döntőjének egyetlen magyar tagja..

13.50 - 14.10 "Cégérték és a tőkebevonás"
Hogyan értékelje cégét az induló vállalkozás és milyen tulajdonrészeket adjon egy lehetséges befektetőnek? Megoldás-e a többkörös befektetés, az ún. convertible note konstrukciója az induló nehézségekre? Mik ennek az Egyesült Állomokbeli mintái, tapasztalatai?
Előadók: Nagy Péter és Varsányi Dániel, Enterprising Culture LLC

Szünet

14.30 - 15.10 Online marketing kerekasztal, Vezeti: Berényi Konrád online marketing szakértő és blogger, beszélgető partnerek: Kálmán Tamás (ETARGET), Klenovszki János (NRC), Szabó Ákos (Adaptive Media), Trentin Tamás (Hírek Média)

15.10 - 16.00 Mobil linternetes kerekasztal, Vezeti: Dobó Mátyás ügyvezető (Peers) és blogger, beszélgetők: Ambruszter Géza (Carnation), Kuttner Viktor (Kulcs-szoft), Szántó Gábor (iMect), Terray Tamás (iMind)

16.00 - 16.40 Social Media kerekasztal, vezeti Petényi Márk, beszélgetők:
Kovács Balázs (Mito Media), László Gergely (Csajok és Pasik - The Cook Kft.), Szabó Márton (Iwiw), Szigetvári József (Sanoma), Tóth Benedek (Turulcsirip)

Az eseményt vezetik a főszervezők:
Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu) és Miskolczy Csaba (Blogter)

 

 


ÁSZF módosítás 2009.10.28

2009. november 1-től jogszabály módosítások miatt változnak az Általános Szerződési Feltételeink.

A Pp. 32. § (1) bek. szerint vagyonjogi perekre az a bíróság is illetékes, amelynek területén az alperes huzamosabb tartózkodásra utaló körülmények között (pl. mint munkavállaló, tanuló) tartózkodik.
illetve
a Pp. 36. § bek. szerint a pert az ügyletkötés vagy a teljesítés helyének bírósága előtt is meg lehet indítani.

Ennek kapcsán a teljesítés helye - álláspontunk szerint - a Smartsector Kft. székhelye, kivéve ha a másik fél gazdálkodó szervezet, mert akkor az ő székhelyét kell annak tekinteni (Ptk. 278. § (1) és (4) bek.).

A szerződés létrejöttének helye - ha távollévők közt jön létre - akkor az ajánlattevő székhelye (Ptk. 213. § (3) bek.).

Gyakorlatban ez az ÁSZF 7.2 pontját érinti így 2009 november 1-től, miszerint: A Felek bármifajta jogvitájukban a hatályos magyar jogszabályok illetékességi szabályait alkalmazzák, amennyiben vitájukat elsődlegesen békés úton nem tudják rendezni.Jogvítás esetekben változtak az illetékeséget szabályozó jogszabályok.

Megértésüket köszönjük


11. aradi kerékpáros emléktúra 2009.10.26

Cégünk anyagi támogatást biztosított a Kecskeméti Református Gimnáziumnak 11. aradi kerékpáros emléktúra szervezéséhez.

Képek az emléktúráról:Leesett Svédország az internetről 2009.10.15

A svéd központi DNS-szerverek szokásos karbantartásakor valaki elgépelt egy parancssort. A hiba a teljes svéd internetet kiütötte átmenetileg, elérhetetlenné vált közel egymillió weboldal, és minden .se-re végződő emailcím.

forrás: index.hu


Új szolgáltatás - levelezési lista 2009.09.21

Smart 4-es csomagunk már tartalmazza mailman levelezési lista alkalmazást, amellyel saját levelezési listát készíthet, konfigurálhat szabadon.


Tárhely felhasználóinknak segítség 2009.09.17

Videókkal könnyítettük meg felhasználóinknak a webmin -  virtualmin beállítások használatát. Tekintsék meg partnersector.hu oldalunkon összeállításunkat.

 

 

 


Email megoldások a Smartsectornál 2009.05.26

"...A csak levelezésre tervezett csomagok gyakran hiányoznak a tárhelycégek ajánlataiból, ráadásul áruk is borsosnak tűnhet a mindentudó és ingyenes Google-csomag árához képest....."
"....Balogh Zoltán, a SmartSector munkatársa szerint van érdeklődés a kizárólag e-mailt tartalmazó csomagokra. A legtöbben beérik a cég által kínált legolcsóbb, évi 1700 forint plusz áfa áron megkapható, 200 megabájtos fiókot tartalmazó e-mail tárhellyel, ám a Gmail bőségéhez hozzászokott felhasználók kedvükre növelhetik postaládájuk méretét. A szolgáltatáshoz webes címtár és naptár is jár, így a Google Calendarból is kiköltözhet a SmartSector mellett döntő felhasználó...."

Az cikk teljes terjedelemben az Origo oldalán olvasható


Jelszavaink védelméről 2009.05.25

A számítógépes és főleg az internetes világban való mozgás azzal jár, hogy mindenféle jelszavakat kell megjegyeznünk és adott helyeken megadnunk. Ne tároljuk jalszavainkat ismerten hibás programokkal!
Ügyfeleink által is kedvelt programok  - így a firefox és  totalcommander is - számos ismert hibát tartalmaz. Az illetéktelen behatolók ezeket a program hibákat kihasználva szerzik meg a felhasználók FTP jelszavát is.

Ajánluk figyelmébe a keepass programot amit  biztonságos jelszó tárolásra terveztek és minden igényt kielégíthet. Részletes magyar nyelvű segitséget itt talál.


Szerver költözés 2009.05.18

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy május 30-31 között 195.70.35.166 IP címen található tárhelyeiket átköltöztetjük új szerverünkre.

Az új szervert már az új tárterület méretek szerint használhatják ügyfeleink. A legkisebb SMART1-es csomagunk is 500MB tárterülettel rendelezik és mindezt havi 1.000.- Ft-ért!

Számos új funkcióval is bővitjük szolgáltatásainkat. Így például webes adminisztrációs szolgáltatás vehetnek igénybe ügyfeleink tárhelyeik karbantartásához, kofigurálásához. Részletes bemutató oldal készül ezek használatáról, amelyet megtalálhatnak a http://partnersector.hu oldalon.

Szabadon telepíthető alkalmazásokat helyezhet el tárterületein önállóan és kötetlenül konfigurálva azokat. A szerveren PHP4 illetve PHP5 futattására is lehetöség van, valamint minden felhasználó MySQL adatbázis hozzáférést kap. A POP3 eléréseket továbbra is biztosítjuk Önök részére, sőt ingyenes SMTP szolgáltatás mellett az ingyenes AWSTATS is rendelkezésükre áll.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a költöztetés során a szerveren tárolt leveleket (email) technikai és biztonsági okokból nem költöztetjük, így azok a továbbiakban nem lesznek elérhetőek. Kérjük leveleiket töltsék le, mert azok elvesztése, sérülése miatt felelőséget nem tudunk vállalni.
Tárhelyeinket továbbiakban az Általános Szerződsési Feltételek szerint vehetik igénybe.
Tárterület túllépés vagy számlatartozás esetén a költöztetést nem áll módunkban végrehajtani.
A költöztetés pár órát vesz igénybe, de ügyfelekre bontva ez sem haladja meg a maximális 1 órát. A névszerverek frissülése delegációs szabályzat szerint kerül végrehajtásra, de a tárhelyek azonnal elérhetőek lesznek az domainneve.hdivizio.hu oldalon.

A költöztetést követő napokban megerősített ügyfélszolgálatot tartunk a +36.20-340-3333-as telefonszámon.

Kérjük keressen minket, ha bármilyen problémája van segítünk. Elérhetőségeink itt találja.


Vírus - Win32/Conficker.X 2009.04.20

A Conficker tavaly november óta több millió PC-t fertőzött meg elsősorban a Windows egyik sebezhetősége révén. Noha a Microsoft már tavaly októberben elérhetővé tette e biztonsági hiba javítását, a rengeteg, nem megfelelően frissített számítógép a kártékony program terjedését segítette elő.

Féreg fontos jellemzője, hogy a fertőzött rendszereken egy HTTP szervert hoz létre, amelyet egy véletlenszerűen kiválasztott TCP porton keresztül futtat. Eközben további sebezhető PC-k után kutat, és megpróbálja a saját szolgáltatása révén azokra eljuttatni a saját állományait. Vagyis a féreg nem előre meghatározott szerverekről töltögeti le a kódjait, ami az ellene folyó védekezést jelentősen megnehezítheti. Ráadásul a kártevő annak érdekében is mindent megtesz, hogy a különféle hálózati eszközök és tűzfalak se akadályozzák a működését.

Ingyenes eltávolítót itt talál, de megoldás található Microsoft honalpján is

Frissítsen az FTP eléréseinek védelme érdekében

 


Új csomagok - új lehetőségek 2009.03.30

Hamarosan bővülnek tárhelyeink - Régi ügyfeleink levelezésüket a http://www.smartadmin.hu/mail/ oldalon érhetik el továbbra is.

Jelentős mértékben növeljük tárhelyeink kapacitását, valamint számos új webes szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Lehetőség lesz, - többek közt - saját script alkalmazások telepítésére (wordpress, drupal, phpnuke, stb...). Az üzembehelyezés részleteiről hamarossan  tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket.

 


A Smartsector oldalai megújulnak 2009.03.03

Gyakran mondják, hogy a suszter cipője mindig lukas. Az elmúlt napokban sikerült némi időt szakítanunk arra, hogy saját oldalainkat végre rendbe tegyük, megújítsuk.Tekintsék meg portfóliónkat - oldalainkat


A Gmail elérhetetlen volt 2009.02.27

Bár a Gmail szinte havonta bemondja az unalmast hosszabb-rövidebb időre, a jó felhasználó kihasználja a redundanciát, és rövid idő alatt talál pótlékot.

Google a lehető legritkábban fedi fel a leállások okát, a cég képviselői azt állítják, hogy a Gmail még mindig megbízhatóan működik. Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója tavaly novemberben azt nyilatkozta [3]az IDG-nek, hogy a Gmail havonta átlagosan 10-15 percig nem működik, ami 99,9%-os rendelkezésre állást jelent. Glotzbach szerint ugyanakkor más céges emailrendszerek legalább kétszer ennyi időre szoktak lehalni, átlagosan havi 30-60 percre.

forrás: index.hu

 


Támogatás a Kecskeméti Református Gimnáziumna 2009.02.01

Cégünk anyagi támogatást biztosított a  Kecskeméti Református Gimnáziumnak 10 éves jubileumi emléktúra
szervezéséhez. Képek az emléktúráról:

 


© Smartsector 2000-2018 Minden jog fenntartva - Kapcsolat - ÁSZF - Adatvédelem - Impresszum